EVERYTHING ABOUT جدول تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا و کرونا

Everything about جدول تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا و کرونا

Everything about جدول تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا و کرونا

Blog Article

مصرف میوه‌ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو و نارنگی

نوشیدن دم‌نوش‌های گیاهی مانند اکیناسه، آویشن، نعناع و نعناع لیمو

هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.

او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار می‌گیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.

از اینرو پیشنهاد می‌کنیم جهت تشخیص و درمان کامل بیماری به پزشک مراجعه کرده یا از ایشان مشاوره پزشکی آنلاین دریافت فرمایید.

بعضی از کودکان ۶ ماهه تا هشت ساله برای محافظت در برابر ویروس آنفلوآنزا به ۲ دوز واکسن نیاز دارند. البته باید درباره ضرورت انجام این کار با پزشک مشورت کنید.

از آن­جا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش می­‌باید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان می‌­باشد.

بیماری ناشی از این نوع ویروس ممکن است یک تا دو هفته ادامه پیدا کند.

ویروس آنفولانزا همواره در حال تغییر و جهش است، به همین دلیل هر سال طی دو نوبت واکسن جدیدی برای آنفولانزا ساخته می‌­شود.

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷

اگر علائم بدتر شدند، با پزشک تماس بگیرید تا در صورت لزوم برای شما داروی ضد ویروس تجویز کند.

تا کنون گزارشی مبنی بر این­که این بیماری از طریق از ارتباط و تماس فردی به فرد دیگر منتقل آنفولانزا چی بخوریم شود ارائه نشده اما اگر این ویروس دچار جهش شود می­‌تواند از انسان به انسان دیگر سرایت کند و باعث بروز بیماری در فرد گردد.

علائمی مانند سرفه مولد همراه با خلط، تب بالا و تنفس دشوار و دردناک باید فرد را وادار کند که به سرعت به پزشک مراجعه کند.

آنفولانزا ویروسی است که بیماری های عفونی را در دستگاه تنفسی شما گسترش می‌دهد. این ویروس معمولا بینی، گلو یا ریه را درگیر کرده و گاهی می‌تواند خطرناک باشد.

Report this page